z m d w d v z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 

Gemeente Molenwaard

Nieuwste foto

Damsimultaan 2017

Verslag Klankbordgroep 2015-10

Verkort verslag  vergadering Klankbordgroep Nieuwpoort-Langerak.

Mededelingen: uit de groep zijn Constant v.d. Heul en Mariska Kok.  Aspirant-lid is Huibert v.d. Graaf.

1 . Er komt een groep van 43 personen ( huishoudens) met een verblijfstatus naar de gemeente Molenwaard. Volgend jaar zijn dat er 77.
      Een vraag : Weten wij ruimtes waar vluchtelingen ondergebracht kunnen worden?  Alle aanwezige zullen hierover nadenken.

2 . KBG. Is in overleg met de gemeente, omtrent het zware verkeer dat door Nieuwpoort komt en hier eigenlijk niets te zoeken heeft. Ook over de snelheid van het doorgaande verkeer door de oude vesting wordt gesproken.

3 . Het parkeren bij de SPAR is nog steeds niet goed geregeld, onduidelijke borden over hoe lang je mag parkeren en waar .Dit is al in februari aanhangig gemaakt en nog niet geregeld !

4 . De jongere werker W.v. Rijneveld heeft in Nieuwpoort-Langerak geen werk, Er is duidelijk geen interesse in het bijeenkomen  van jeugd in de sporthal en stopt dus ook. Er wordt nog contact met hem opgenomen .

5 . Terrein MAK ligt er vreselijk bij. 31 okt. Hebben vrijwilligers en KBG leden geprobeerd om het weer toonbaar te maken.

6 . Er is een nieuw plan ingediend (terrein MAK) en daaruit blijkt dat er toch weer parkeerplaatsen op de wal ingetekend staan, vraag aan de gemeente is :, Hoe kan dat, er waren toch afspraken. Wordt vervolgd.

7 . KBG vindt dat de bewegwijzering in Nieuwpoort-Langerak beter kan en moet. Alleen de begraafplaats staat aangewezen verder niets. Er kan meer op de paal b.v. Het Arsenaal, Het stadhuis , Het Hoofd, Kerken. Verder verbazen enkele leden zich over het feit dat de gemeente steeds informatie over zonnepanelen in Nieuwpoort rondstuurt, terwijl je geen toestemming krijgt om ze op je dak te plaatsen ivm. beschermd stadsgezicht.

 

Facebook

 

Bezoek ook onze

Facebookpagina!